top of page

Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger:

Silk Feelings ApS
CVR-nr. 43065467
kontakt@silkfeelings.dk

Betaling:

Hos www.silkfeelings.dk tager vi imod betalinger med Dankort, Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro

Levering:

Du modtager din pakke 1-5 hverdage efter bestillingen. Ved travle perioder, såsom jul, kan leveringstiden tage længere tid.

Fragten er gratis på køb over 499 kr.

Fortrydelsesret:
Når du handler hos silkfeelings.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du benytte vores standard fortrydelsesformular, som kan udfyldes på www.silkfeelings/retur. Hvis denne formular benyttes behøver du ikke informere os om din fortrydelse på anden vis.


Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få eventuelle fragtomkostninger tilbage.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Varen bedes du sende til:

Silk Feelings ApS

Blegdamsvej 29A, 7.805

2100 København

Danmark

Returnering:

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt under forsendelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du betaler selv for fragten i forbindelse med returnering af produktet.

 

Hvor lang tid tager det?
Vi estimerer en tidshorisont på omkring 7-10 hverdage fra afsendelse til modtagelse af et nyt produkt. Refundering tager cirka 10 hverdage.

 

Tilbagebetaling:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dine penge tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, beløbet indsættes altid på samme kort/konto, som er brugt ved den oprindelige transaktion.


Reklamationsret:

Når du handler på www.silkfeelings.dk har du 24 måneders reklamationsret ifølge Købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå en aftale med Silk Feelings ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn 

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Silk Feelings ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Hvis der er sket et brud på datasikkerheden, har du ret til at blive underrettet indenfor 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

 

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og EU's GDPR, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Silk Feelings ApS via
e-mail på kontakt@silkfeelings.dk

bottom of page