top of page
61X0c11ruqL._SL1000_.jpg

Om Silk Feelings

Hos Silk Feelings ønsker vi, at alle har muligheden for at købe højkvalitetsprodukter, uden at gå på kompromis med egen velvære og sundhed. Vi tilbyder produkter produceret af den fineste mulberry silke til priser hvor alle kan være med.

 

Vores produkter er produceret med omtanke for miljøet, og vi ønsker at tage del i dét fælles ansvar der er for en mere bæredygtigt verden. Vores produkter er en opfordring til andre om at indløbe smartere ved at investere i produkter af holdbar kvalitet, og gøre op med den hurtige udskiftning af klædeskabet der tilhører fast fashion trends. 

Vores silke kommer fra mulberry træer hvilket betyder, at materialet kræver mindre vand end bomuld for at gro. Træerne er ikke sprøjtet med pesticider for at beskytte jorden.  Da vores produkter er organiske og lavet af naturlige fibre, medfører det at vores produkter er 50 gange mere nedbrydelige end hvis de var lavet af syntetisk stof.

61X0c11ruqL._SL1000_.jpg
283930946_736516200815786_5201262853264893504_n.png

Vision

Vi er en lille virksomhed med store drømme om at udvikle vores koncept og tilbyde et større udvalg af silkeprodukter. På den måde kan vi være med til at fremme brug af mere holdbare produkter. Silke er ét af de bedste materialer for kroppen og håret, og med dets mange fantastiske egenskaber ønsker vi at alle kan få gavn af stoffet.

5DBB635D-C932-43EC-8363-CB8856AAAA50.JPEG

Founder's story

Det begyndte med en søgen efter mindre beskadigende hårelastikker. Med en indisk etnicitet, havde jeg brug for et produkt der både kunne bære på mit lange og tykke hår, men samtidig være skånsomt for mit hår. Efter lidt research fandt jeg frem til silkens mange dokumenterede egenskaber for huden og håret, og indså at det er den bedste vej at gå.

Jeg bemærkede hurtigt at der var et begrænset udvalg og ofte til høje priser. Jeg stødte også ind i produkter brandet som silke, men som faktisk var lavet af satin. Min frustration af dette førte til ideén om Silk Feelings. Et ærligt og loyalt mærke som tilbyder produkter kun lavet af 100% silke til overkommelige priser.  Vores formål er ikke at sætte vores mærke i fokus, men at sætte silkestoffet i fokus. 

 

IMG_0960_edited.jpg
bottom of page